O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Camara Motului locul de unde poti comanda online produse traditionale ca si pe timpul bunicilor

A
Apuseni Postat 3 an în urmăDe actualitate
Camara Motului locul de unde poti comanda online produse traditionale ca si pe timpul bunicilorMulti dintre noi se gandesc la produsele traditionale cu care unii am crescut, pe care altii le-am gustat sau de care altii au auzit, facute dupa retete doar de bunica stiute in Apuseni. De la carnea in unsoare, la tocana de ciuperci sau slanina afumata toate se gasesc acum la doar 2 clicuri distanta, pe un site dezvoltat de un antreprenor din Arieseni care livreaza in toata tara si e unul dintre primele proiecte de acest gen din zona Muntilor Apuseni.
Camara motului este un brand care a luat nastere acu mai bine de 10 ani din dorinta comuna a motilor de a isi da si camasa de pe ei celor care le trec pragul si sunt omenosi. Tot asa o familie din Arieseni obisnuia sa dea mici cadouri celor care veneau si se cazau la ei, aceste cadouri erau de cele mai multe ori din camara si reprezentau, siropuri, dulceturi, muraturi sau alte produse din camara conservate si puse pentru iarna intr-un mod natural dupa retetele bunici sau ale mamei.

De cele mai multe ori cei care primeau cadourile reveneau si voiau sa cumpere produsele si pentru prieteni sau familie si asa curajul, ceva fonduri europene si mai ales ambitia si puterea de munca au dus la infiintarea brandului Camara Motului care acum livreaza produse traditionale motesti in toata tara, la preturi foarte bune si cu transport gratuit la comenzile care depasesc 150 de lei. Situl unde produsele se afla la vanzare e unul interesant in care doritorii isi pot face cont si pot plasa comenzi online iar in 2-3 zile le primesc la usa cu ajutorul curieratului. Compoturi, siropuri, sucuri naturale, zacusca, muraturi sua acum produse motesti precum telemeaua, carne preparata la borcan, ciuperci preparate si altele toate le puteti comanda acasa. Ca si orice site care se respecta camara motului pune la dispozitie si oferte speciale, vocuhere sau chiar o excursie pentru cei care comanda online, cu alte cuvinte totul este bine organizat si intr-o continua dezvoltare si ce e mai important, produsele raman la fel de bune iar retetele nu se pierd, mii de oameni putand gusta din specialitatile motilor.

Daca vrei sa vezi produsele puse la dispozitie si sa gusti din ele chiar la tine acasa pana vine vara, trece pandemia si poti sa mergi la Arieseni ca sa vezi la fata locului camara iti recomandam situl si poti comanda online produsele direct de aici:

Camara motului - comanda online produse traditionale motesti AICI


camaramotului.ro


Cine sunt motii?


In caz ca poate dintre voi va intrebati cine sunt sau ce sunt motii in randurile se mai jos facem si descrierea loc pentru a putea afla cu totii cine sunt motii.
Moţii sunt urmaşii direcţi ai dacilor şi ai coloniştilor romani, aduşi de împăratul Traian în urma ocupării Daciei în scopul de a coloniza , muncii şi exploata cu braţele lor în minele de aur din ţara lui Decebal.
Numele de Moţ vine de la chica antică, moţul de păr, pe care îl purtau bărbaţii şi care era un obicei dac, utilizat până la începutul secolului XIX în Ţara Moţilor. Tinerii şi bătrânii purtau părul adunat în chică, deobicei în partea dreaptă a capului, lângă ureche.

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %