O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

StartUp Nation 2020, cine poate aplica din Apuseni si de ce e bine sa profiti de banii nerambursabili de la stat!?

StartUp Nation 2020, cine poate aplica din Apuseni si de ce e bine sa profiti de banii nerambursabili de la stat!?
Intr-o zona din ce in ce mai defavorizata asa cum sunt zonele montante in general si Apusenii in special, o varianta de supravietuire raman fondurile neramburabile, iar Start Up Nation e unul din cele mai usoare programe la care pot apela cei cu avere mai putina si cu posibilitati restranse de a investi in agricultura si cresterea animalelor.

bProgramul StartUP Nation va continua în 2020: Cine poate aplica din Apuseni in cadrul programului pentru susţinerea antreprenorilor la început de drum./b

Ajuns la a treia ediţie, StartUp Nation este un program guvernamental pentru susţinerea antreprenorilor la început de drum, care primesc finanţare de 200.000 de lei pentru a înfiinţa o nouă firmă.

Vestea proastă pentru antreprenori este că bugetul schemei de finanţare va fi de numai un miliard de lei credit de angajament, adică doar jumătate din bugetul prevăzut iniţial pentru acest program.

Ministrul lasă însă de înţeles că Guvernul ar putea aloca totuşi mai mulţi bani. i„La rectificarea bugetară se poate suplimenta suma în funcţie de proiectele înscrise în cadrul programului. Vor fi bani pentru toate proiectele, nu trebuie să ne facem griji pentru asta. Trebuie să vedem ce proiecte vor fi înscrise şi apoi suplimentăm, după caz, şi bugetul alocat programului. Mai vorbim la rectificarea bugetară pentru că s-ar putea să avem surprize plăcute“/i, a spus Virgil Popescu.

Ministrul a precizat că vrea să vadă întâi rezultatele ediţiei a doua, pentru a înţelege dacă a avut succes. i„Nu vreau să pornim programul dacă nu are succes. Eu am mai zis că în 2018 Start-Up Nation a fost mai mult un program social, care te obliga să ai doi angajaţi şi să plăteşti salarii. Nu vrem asta, vrem să creăm businessuri şi companii“/i, a precizat pentru ZF ministrul Economiei.
Cine poate aplica din Apuseni

Societățile cu forma de organizare: SRL, SRL-D inființate după data de 30.01.2017.

Nu au datorii la bugetul de stat.

Codul CAEN pe care aplică este activ la data depunerii decontului.

Recent, Guvernul a anunţat schimbări ale modului în care va exista acest program, cu un focus pe inovaţie. Ministrul Economiei a criticat faptul că multe companii finanţate prin StartUp Nation au ajuns să fie scoase la vânzare pe platforma de anunţuri OLX, ceea ce reprezintă „iun risc reputaţional extraordinar care îţi dă peste cap tot programul/i“.

Va reamintim printre cele mai populare idei de afaceri prin StartUp Nation au fost, frizeriile, spalatoriile, cabinete medicale, centre de copiere documente, catering, fast food, service auto si altele.
Noi recomandam sa va axati pe dotari si sa evitati constrcutiile pentru ca implica multe acte si e mult mai greu. O idee excelenta ar fi centru de creatie in care sa se poata face artizanat din lemn sau costume populare.
Apuseni February 09 2020 1,417 0 comentariu 0 din 0 evaluares

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %